Nu var det länge sen sist...^^

Hej igen bloggen:D

Denna helg var verkligen efterlängtad^^ det va sååå nice i fredags då det äntligen bar av hemåt mot karro, och nu sitter jag här och det är redan söndag natt...vart tog tiden vägen liksom?? Aja att tiden går fort när man har roligt är ju inte en nån nyhet precis^^ 5 dagar kvar till nästa helg...jag längtar redan...de är en så speciell frihetskänsla när ledighet.

Btw det är sommarlov om 6 veckor!!!! känn ssåå grymt lite men samtidigt mkt...känns asbra iaf^^ fast nästa skolår kommer ju verkligen bli nått heeelt annat, detta år var ju pcå helt nytt för mig med tanke på att jag började gymnasiet men ett helt annat land, språk och kultur liskom. det ska bli awesome:D

ne nu ska jag sova^^ natti natt <3

Hej igen :D

Hejsan, det var ett tag sen. Å andra sidan så är det ingen person utom jag som vet att min blogg extsterar så shitsamma^^ Gjorde egentligen denna blogg för att jag ska åka som utbytesstudent till USA och har då tänkt skriva om vad som händer när jag e därborta^^Det ska bli såå kul! I veckan fick jag reda på att jag kommer hamna i delstaten New York!:D Jag valde delstatsval 5000 spänn men det vare värt annars hade jag hamnat i Kansas...ellerhur vart ligger det liksom?^^ jo men Kansas ligger mitt mitt mitt i USA och tja jag googlade lite på den och tja det va inget för mig iaf så tuur att jag hade delstatsval :D Hos vilka jag ska bo återstår att se och jag väntar med spänning^^!! 
 
Puss / Nicole <3

This is me :D


Love-tema^^

Hm...jag såg på nån gång då nån gjorde en egen design på sin blogg... fast detta love-tema får duga sålänge^^

Hm hur gör man det här...

Hehe em...jag e inte så bra på sånahär datorgrejer precis men nu är det dags att lära sig blogga^^

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0