Ångest...

Jag måste erkänna att jag har lite ångest över att skolan börjar imorn... tidiga mornar, massor med plugg och läxor och uppsatser att göra... Vill verkligen INTE tillbaka till det.. det ska dock bli kul att träffa alla igen :)

Kemiplugget har gått åt skogen idag... snälla låt provet vara enkelt!!!

Plugg

Heeej...Sista dagen på lovet, det känns hemskt... Men snart kommer idre resan, vecka 3 torsdag - söndag skidor och festande väntar! :) Det är det som håller mig vid liv just nu, jag har pluggat inför detta kemikurs prov i tre dagar nu... börjat vid 11 varje dag men att bibehålla koncentrationen efter en tille e helt omöjligt... fy vad jag ogillar att plugga... 7 kapitel, vissa har jag inte ens läst om innan så lite extra jobbigt där.

Idag när jag pluggat till och från och för närvarande flyttde plugget och städade mitt rum messade mille och fråga om jag ville med till skärholmen en sväng, självklart!! Lite dåligt sam men men ^^ Hon klippte sig och sen gick vi i lite affärer riktigt kul! :)

Jag hoppas verkligen att detta prov går bra imorn.... :(

xoxo <3

Hemma!

Heej nu är jag hemma igen från Åre!

Jag har haft det sjukt bra, först bodde vi på holiday som jag skrev och badade båda kvällarna. Första kvällen vart vi bjudna till Johans familjs lägehtet i tege på middag, andra kvällen badade vi i timmar, jag spenderade mest tid i bubbelpoolen, bastun och rushkanan :P 

På nyårsafton åt vi middag på Grappa, en Italiensk restaurang vid Åre torg, 4 rätters med min favorit oxfilé!! En kille jag prata med där hade tagit sitt pick och pack och flyttat från stockholm till Motala och börjat gymnasiet där, lite coolt att man vågar göra en sån grej tycker jag. Efterätten hanns knappt med och gick knappt ned... kvart i 12 fick vi springa från restaurangen nästan och ringa in det nya året på Åre Torg med bubbel och grejer :P

Efter 12 slaget gick jag till Dippan där Johan och Fredrik var och hade det awesome, hemfärden till tegefjäll vart lite komplicerad eftersom vi skulle hitta en taxi när alla andra skulle hitta en taxi as well..

Sen åkte mamma och Wille hem och jag stannade kvar hos Johan i en vecka, vi hade det jättemys, skidor hela dagarna och sen midda och film på kvällarna ect.







RSS 2.0