Summer <3

Vaknade och insåg för första gången att DET ÄR SOMMARLOV!! <3

Summerbreak number 1, sen väntas en månads sommar fucking skola och sen summerbreak number 2 ^^ Weird...


<3

High School graduation <3

Oh my goosh....It's over, forever, never again! Idag "tog jag studenten" or graduated from high school! Snyft, no more East :( No more lunches in the cafeteria, no  more trips to the coffie shop during Anatomy, no more after school sports, I am going to miss it sooo much <3 Jag är så sjukt glad över att jag gjort detta, jag hade ångrat mig hela livet annars!

Class of 2011 we rock <3

Kom hem från the after grad party nyss, där hade de inte sparat på krutet! Ett 84000 kr party för seniornas ära, hur kul som helst!

Btw, i Måndags kom Mamma och Wille hit!!! Heelt underbart att se dem igen efter 9 månader! <3 Jag blir helt snurrig i bollen av att blanda svenska och engelska hela tiden xD

Jag får skriva mer senare, pussar på er <3

Oreos in chocolate...

Imorn har jag en lektion, min sista lektion i Shawnee Mission East high, snyft, sorgligt!! Matte final bleeh.... Efter det är det senior lunch, samt senior checkout då vi kommer få vår yearbook, cap and gown for the graduation which will occur on wednesday evening!

Mamma och Wille kommer på Måndag! :)

Idag slutade jag vid 11, när jag och Celia var påväg ut från skolan fick vi använda våra student IDs för att komma ut!! Fängelsefeeling på den asså... Ny regel, nu får man inte lämna cafeterian under lunchtid när man väl har gått in... goosh, dom har seriösa problem med controllbehov!! Det var grymt härligt att bara vandra förbi alla små juniors, sophmores och freshmen viftandes med våra student IDs för kärringen som stod och vakta, heheh :)

Jag köpte lite choklad i en godisbutik, oreos doppade i choklad rättare sagt samt swedish fich candy men jag åt det inte direkt vilket var ett stort misstag... när jag kommit hem, suttit ute ett tag och sen kommer in så är min choklad borta och halva godispåsen.... jäkla hund, gräver sig ner i min väska!?!

Jag och Celia provade även den nya frappen, mmmmm <33 Goa grejer, starbucks <3

Jag och Celia fick sen skjuts till Ward Parkway för lite shopping, jag saknar min lillebror så mycket så jag köpte en present till honom, aw <3



Near the end...

Nu är slutet nära, det börjar kännas... Jag har inte funderat så mycket på hur många veckor det är kvar, hur många timmar, dagar, veckor till lovet osv, känner inte samma desperation av att sluta som andra skolår, även om jag såå gärna vill träffa mina nära och lära i sverige så kommer jag fortfarande lämna så många människor här, människor jag kanske aldrig mer kommer träffa. Det kommer inte bli lätt. Jag ska tillbaka nån gång dock, ett mål för livet...<3

Idag hade jag min sista hela skoldag, det insåg jag inte riktigt förän Tatiana utbrast "This is our last lunch!"... (då ångrade jag djupt att jag inte köpt kakor till lunch) Det har inte gått in riktigt i hjärnan förän nu att det är mindre än en vecka kvar till graduation, idag en vecka framåt är jag inte en senior på Shawnee Mission East längre.


Eftersom det var en even dag idag så slutade jag vid 1, Joel min granne i US History och även granne på riktigt körde hem mig, skolkare, han är junior och har då seminar meeeen som tur var så följer han inte regler som alla andra och erbjöd sig att köra mig hem, yäääy jag slapp 1.5 timme i the library utan facebook!!


Pussar på er <3






Chior i my heart <3

Heeej :)

Jag har nyss haft en av de bästa dagarna ever, även en väldigt sorglig dag då det var vår sista Choir Concert... :( Vi sjöng bland annat Dinsey sånger,  Life is a highway (från bilar), a wish is a dream, från askungen, circle of life och Can you feel the love tonight. Vi seniors gick ut i raderna mellan publiken och längs väggarna eftersom det var vår sista konsert. Sen sjöng vi can you feel the love tonight. Inte många ögon var torra efter det, sen körde dom ett bildspel med bilder på alla oss, och efter det en sång för the seniors, då grina även en hel det juniors :( Kan erkänna att jag fällde "några" tårar... :( Efter konserten kom Tori, Tyler, Lucy grinandes över att jag och Celia snart skulle vara borta, aw <3 Om detta var så här emotional, hur kommer då graduation att bli? Jag kanske borde investera i vattenast smink eller bara shita i det totalt... ^^

Innan konserten var det "senior speeches", hur många som helst höll tal om hur mycket de älskade choir och hur mycket de kommer sakna det osv, i mer än en timme och herregud så det bölades, av 40 pers var det kanske en eller två som höll ögonen torra och rösten stadig, soooo Ameeeeericaaan hihi ;) 


Vi sjöng även dessa sånger, detta är inspelat när vi hade originals, dvs tävlade med andra körer i distriktet, då vi vann, kan jag passa på att tillägga, haha ;)

Selig sind die toten

http://www.youtube.com/watch?v=ApgSg6cdZ_k  

På tyska:)

The Seal Lullaby

http://www.youtube.com/watch?v=xly4YB7lnoI&feature=related 


There will be rest

http://www.youtube.com/watch?v=j8Al8GzQ3T4&feature=related

Witness

http://www.youtube.com/watch?v=ajXdmMh4Vbk&feature=related

Om någon pallar lyssna, lycka till med att hitta mig, jag är soprano och står typ vid lärarens vänstra axel ^^




Bjuder på en gammal bild från från första choir consert :)

(Denna gång slapp vi de hemska skorna)

Puss och Godnatt <3


Omg...

Mina värdpäron lämnar huset tidigt, Carolyn ska vara  skolan vid 6, Lucy ska till skolan aptidigt, så min hostbrorsa Philip ska köra mig, men han måste jobba så vi lämnar huset vid 6.15...goosh I will be dead tomorrow!! xD hahaha

Kul att ni hade det lite varmt och skönt där hemma, här var det 35 grader! I love kansas <3 (dock så klagade hela skolan på att det var för varmt innomhus, medens jag tänkte "äntligen inte iskallt!" men senare under dagen, översta våningen, bastu!

Nä NU måste jag ta och sova annars kommer jag aldrig överleva imorn...

Pussar på er <3

Diana's Dress on Mother's day!

It's Mother's day today!! Det firades med ett besök till Union Station (igen, min prom var som sagt där natten innen haha). Där fanns utställningen om Princess Diana, och framförallt hennes wedding dress! Jag har varit supertaggad för att få se den ända sen jag fick höra att den var in town. Jag Carolyn och Jenny åkte dit, det visade sig att det var så mycket med än bara hennes brudklänning, det var en utställning om hela hennes liv, samt familj. Juveler, tiaror, Diana's olika outfits och ojojoj. Det jag gillade bäst var hennes klännng!

Tyvär fick man inte ta bilder där inne...






Jag håller heeeelt med <3





My host mom!! Jenny, vi åkte efter Diana grejen till hotell Hyatt för att äta bruch i längs uppe i en såndär resturang som långsamt snurrar runt....lite svårt att förklara men men ^^ Man ser inte seafood så ofta här i Kansas, lite svårt när man bor i mitten mitten liksom, är är

The dessert table! OMG, gissa om jag var lycklig? Allt fanns! Carolyn sitter med en tallrik fylld med olika efterrätts grejer och som jag skrev så vi sitter höööögt upp i en snurrande resturang och hon säger "This is heaven!", jag tyckte det var askul så jag garva stört mkt, efter ett tag fattade även Carolyn och Jenny, vi fick några blickar men men whatever!




Utsikten, detta är Kansas City MO, så alla ni som fortfarande tror att jag bor på landet, nöjda?





Me and Carolyn :) <3



It's PROM for god's sake! ;)

Hej på er mitt i bloggtorkan!

Jag hinner knappt blogga dessa tider, jag har haft massa kul för mig med min nya familj! Jag tänkte att jag får ta saker och ting lite i oordning då min PROM var igår och jag har blivit vädjad om att lägga upp bilder från den här ^^














Dessa bilder är tagna utanför crown center :) Innan vi skulle till själva dansen!










Under middagen, vi åt på ett italian place, supergott! Blev en fyra rätters med Calamari, ceasar sallad, canneloni + en efterrätt med choklad och nutella och massa gott gott :) Här i USA äter alla med enbart gaffeln, det gör vi exchangestudents med (tills vi käkar något som bara inte gåt att skära med en gaffel om man inte har en livslång erfaranhet a la alla emerikanare) + at nice occations, så där satt vi och åt med kniv och gaffel och kände oss a little weird xD Vi garvade extremt mycket åt allt och inget, precis som det ska va ;)





Innanför dörrarna till Union Station där prom hölls till. En gamal tågstation som är renoverad och ombyggd. Extremt högt i tak! (men vi är inte framme ännu på denna bild)



Här är mitt Anatomygäng! Audrey, seriöst den snällaste tjejen ever! John, han är även i min körklass och sjunger som en gud, och Bailey, hon är med i varsity swim så vi tränas tsm!




Aw the final 4!! <3 I will miss you guys sooo much! <3


Lilla Trisquit!

Söt va?... <3



På morgonen när vi satt och kollade på the royal wedding! Så söt så, min värdfamilj har en till liknande hund, Bella, hon är lika söt hon. Bella var dock för trött för att joina oss klockan 4 på morgonen ^^ I don't blame her..

Godnatt på er!

...

Det jag inte gillar med söndagar är att det är en heeel vecka kvar tills jag kan prata med dig igen... <3






The royal wedding!

Oh my goosh! Brölloppet var amazing! Kates klänning var fantastisk!

Jag Jenny (min värd mamma) och Carolyn gick upp klockan 04.00 för att bänka oss framför tv:n, vi var såååå excited! Jenny gjorde iordning te, fruktsallad, cinnamonrolls omelett, bjöd över en kompis och hon hade även köpt små tiaror som vi satt med, gulligt gjort! Jag och Carolyn stod klara för dra till skolan och väntade på kyssen, vi såg den sen fick vi springa. Jag tog med mig en fet kopp kaffe för att kunna hålla mig vaken i skolan, det funkade verkligen!

Dagens stora samtalsämne var "the royal wedding", jag fick min lärare att sätta på det de sista 20 minutrarna av lektionen, och under lunchen satt jag och Tori och disskuterade allt om det.

Vid fyra kom Lucy och hämtade mig för att sen åka till hennes lilla partaj, ett helt gäng tjejer samlade för att titta på the royal wedding.



Tori hade bakat Scones, en bröllopstårta!?, fixat te, lemonade och köpt tiraror ^^ Fint va? Den lilla tavlan ni ser är ett inramat brev från Princess Diana's secreterare, Toris faster hade tydligen skickat ett brev till henne och fått svar! Diana själv hade inte srivigt det men hennes Lady nånting va det nu hette svarade åt henne, mihi lite kul.







Tatiana and me!




Pattie, hon fyllde 17 år samma dag btw!! :)

Jag tycker fortfarande att Vickans var bättre (A)

Brobeeeeeeeeeeeerg!!



HIttade denna bild, den är tagen någonstans mellan stockholm och fjällen när jag och min familj antagligen var påväg hem:) Synd att den inte var lite närmare stockholm, hade ju varit najs att bo där XD

Jag blev uppkallad till the main office denna vecka för att personen som ska säga allas namn under graduation inte visste hur man skulle uttala det, jag har två efternamn så det blev dubbelt så svårt ^^ I don't blame her XD

RSS 2.0