Bröllop!

Jag ska på bröllop den 11 juni då min kusin ska gifta sig!!! Jag har aldrig varit på ett bröllpo förut så det ska bli jättekul! Jag funderar på att ha min prom dress... den är min absoluta favorit och jag har ett perfekt tillfälle att använda den nu! Hoppas bara fler människor än jag har långklänning, jag vet i alla fall att min faster ska ha det så då är vi två i alla fall :)


Såhär ser den ut.



Mer mina kära vänner Celia och Tatiana! :) Miss you!

Lördag!

Idag ska jag barnvakta mina små barnvaktsbarn! Jag har planerat att vi ska gå ner till Mälarhöjdens skola och leka i lekparken. Jag hämtar dem vanligtvis varje tisdag på dagis och dagmamma men då hinns det aldrig med att gå till någon lekpark så det ska bli väldigt kul. Deras föräldrar ska på bröllop så jag ska även natta dem och sen sitta uppe tills sent.

Jag tycker verkligen om barn, de är så glada och fulla av energi!! Önskar jag vore likadan, skulle ha all ork i värden till läxor, plugg och träning massvis med träning!! :)

Student!

Min älskade Kille Johan tog studenten i torsdags!!!! Jag har massa bilder i min kamera men den är tyvär hemma hos honom men här är en bild från när vi åkte flak! Det var verkligen HUR kul som helst!





Fullständigt dränkta i ÖL!! Jag måste ändå säga att hur man tar studenten i USA och Sverige är extremt olika och rolighetsfaktorn likaså! XD

Sommarjob!

Heejsan!

Idag börjar mitt sommarjobb, jag ska vara ute på några familjekompisars nybyggda landställe och måla, bygga, tapetsera osv, men framförallt måla! Jag gillar faktiskt att måla samt att det är ett perfekr sommarjobb jag får vara ute på en ö i stockholms inneskärgård och njuta av sommaren! Hoppas nu bara att det nte regnar alltför mycket... men jag är riktigt taggad i alla fall.

Många pratar om att detta är ens sista sommarlov, vet inte riktigt om jag håller med. När man går på högskolan han man väll också någon form av sommaruppehåll? Same shit different names? Hellu? Hur som helst ska jag verkligen njuta av detta lov till fullo!!

Pussar <3

Kylaaaa...

Hej hej

Vaknade 12 idag, alltså vaknade inte drog mig i sängen så jag har insett att det kommer dröja läänge innan jag ens  kommer bli trött... lite segt kanske men å andra sidan skriver yr att vädret kommer vara åt helvete imorn och några dagar framåt så då kan jag sova länge imorn också utan det minsta dåliga samvetet!! Skulle det bli fint väder skulle jag kasta mig ur sängen och lägga mig i en solstol på altanen med en bok...aaahh....ljuva tankar!


Seriöst, vadå GLOBAL UPPVÄRMNING?!?!?!? Det är i stort sätt KALLT jämt, inte ens nu när det är JUNI är det skapligt varmt nej nej... Jag börjar nästan tycka att global uppvärmning låter ganska trevligt...

Jag såg till och med bilder från en webb cam från Vemdalen på yrs hemsida och det var fortfarande snöfläckar kvar?! Inte okej... Vecka 26 flyr jag mot varmare trakter... Jag vet dock ej vart, ska bli spännande.



Såhär ska det se ut..... Gotland




Eller såhär...VARMT och skönt... Hawaii


Nu ska jag försökasova i alla fall, imorn blir det lite shopping till tågluffen och en och annat studentpresent sen barnvaktning :D


Puss puss!



Long time no see!

Hej på er!

Fick lite lust att blogga nu efter att ha suttit och läst andras bloggar halva dagen. Jag började blogga mest för att vänner och familj skulle få se vad jag höll på med under mitt år i USA, nu när allt är som vanligt känns det ganska trist att blogga när man inte har något som är egentligen nytt att berätta.

MEN, snart eller den 17 Juli för att vara exakt ska jag ut på mitt "andra" äventyr i livet! Jag  och min kille Johan ska tågluffa i 3.5 vecka, vi flyger först till Amsterdam och tar oss sedan söderut. Kanske blir det Bryssel innan vi sen tar oss in i Frankrike, sen blir det Italien där framförallt Johans kompisar semestrar som vi ska hälsa på har vi tänkt. Jag är verkligen supertaggad, jag har velat tågluffa ända sen min mamma för flera flera år sen berättade att hon gjorde det under ett sommarlov då hon gick i gymnasiet.




RSS 2.0